Solo Exhibition at Backa Kulturhus

ORGANIC WAVES OF SOUNDS
THE PRINT SERIE

Min vision av ljudvågor från musiken, vinden och mänsklig kommunikation som formar geometriska känslor. Detta är min serie av tryck, som jag har skapat. Jag har inspirerats av olika typer av musik, varje målning representerar de känslor jag fick till musiken jag lyssnade på, skapade med geometri och symmetri. De flesta av gångerna agerade jag spontant med mitt undermedvetna för att fånga känslorna i mina kompositioner.

ORGANIC WAVES OF SOUNDS
Full Print Serie

https://www.facebook.com/event

www.art.studionunc.com

-2953Days -12Hours -41Minutes -17Seconds

Exhibition from 02/02/2016 to 27/02/2016

Öppen från :

måndag 8-16.30
tisdag-fredag 8-21
_________________________
Solo Exhibition at

Backa Kulturhus

Selma Lagerlöfs torg 24, 422 48 Göteborg